Nejnovější recenze ze sekce Čajníky
Značka Lamart je známá a zřejmě i dobrá. Doporučuji.
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- krasny design
- dobre sa z nej leje
- na indukcii cez kovovy medzikus nepraskne
- vobec nic
- Kvalitni kus materialu
- Nesmrtelny
- Velka
- Bytelna
- Rychle se rozpali
- Objem 1.8 s realnym pouzitim 1.6
Chtel sem poradnou neplastovou nekycovitou konvici, ktera se nerozbije po prvnim uchopu do ruky. Myslim, ze to se povedlo. Konvice sama o sobe ma tak 2-2.5kg je to opravdu litina, takze je to kus materialu! Kdyz ji nalijete plnou, tak mate v ruce temer 5kg. Diky litine je vsak konvice pri naliti horke vody sama rozpalena, jak kamna-drzadlo, je ovsem diky bohu studene, ale pozor na horkou nadobu. Sitko je velmi jemne,takze lze pouzit i na sypany caj. Obsah je sice deklarovanych 1.8l, ale je to 1.8 nepouzitelnych. Realne ji lze naplnit 1.6-1.65l, pri naliti 1.8l konvici nevezmete aniz byste ji nevylili.
- Slouží, jak má
- Hezký design
- Nízká cena
- Dle návodu není vhodná do myčky
Doporučuji, za tu cenu OK nákup.
Pěkná menší skleněná konvice. Byla součástí dárku.
- teplý čaj vydrží v nádobě 1,5-2 hodiny
- Hezký design
- Vzhled
konývka výborná na čaj
- Konvička měla mít 280 ml, ale toto množství se do ní nevešlo.
Dobrý
- Komunikace
- Kvalitní výrobky
- Přehledné stránky
Do obchůdku se ráda vracím, výrobky jsou kvalitní a hezky místnost ozdobí . Při poslední objednávce jsem obdržela dárek a poděkování které mě velice potěšilo.
- Konvička na čaj je krásná už na první pohled.
- Nádherně barevná a tím vzbuzuje dobrou náladu.
- Ráda ji používám na přípravu čaje.
- Jsem moc ráda, že jsem ji dostala jako dárek.
Doporučuji všem.
- Cena/vykon
- indukce
- teplomer
Koupila jsem talíře a hrnky se stejným dekorem a jsem docela nadšená i z konvice.
- Sklenice vypada dobre
- Skoda, ze se nedala v objemu 1,7L jako jiny model konvice od Simaxu (ten vsak ma plastove ucho s kovovym upevnovacim paskem).
Sklenice vypada dobre, jenom se s vickem nevleze do mikrovlnne trouby pri ohrivani caje, ale to jen detail.
Krásná konvička i šálky splnilo to mé očekávání.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »